Afrika

I 368 dage sover Ida og hendes familie i den fri natur under Afrikas strålende sol.

Hør Ida fortælle om Afrikas betagende natur, om hjælpsomhed, store kontraster og om vilde dyr. Både de store og de små. 

Og hør hende fortælle om, hvordan det er at leve 14 måneder i en trailer med sine to små børn under åben himmel.

Afrika har det hele

Inden Ida og hendes mand får børn kører de 30.000 km fra Danmark til Capetown i deres egen bil – og selvom de nu har to børn, fortsætter de stadig med at tage på eventyr.

I 14 måneder har familien boet i en trailer og oplevet det sydlige Afrika gennem landende: Namibia, Sydafrika, Botswana, Zambia, Mozambic, Esvatini og Lesotho.

Ida kan bookes til foredrag, hvor hun deler endnu mere ud af familiens lange rejse. Find hende på https://familybushlife.dk/ eller på instagramprofilen: @familybushlife

Ida anbefaler

  • Kør selv

Ida anbefaler at opleve Afrika ved at køre selv. Den første måned bor familien i et lejet hus i Sydafrika for at få al transport/bolig på plads. De køber en landrover og en avanceret camplet af mærket Bushlappa. Den bliver familiens bolig de følgende 368 dage. Landroveren sælger de i slutningen af rejsen og bushlappen skal shippes til Danmark.

  • Namibia

Ida er vil med Namibia. Landet er stort og byder på mange store oplevelser. Den eneste ulempe er, at landet netop er stort, så der skal køres en del. Namibia byder blandt andet på ørkenen Sossusvlei, nationalparken Etosha, og en sælkoloni for Fur sæler. Namibia er samtidig en gammel tysk koloni og der hersker lidt mere ’ordnung’ her, end i andre afrikanske lande. Der er også en del tyske turister med børn.

  • The Big Five

Udtrykket ‘The Big Five” er et rigtig safari udtryk. Det er fællesbetegnelsen for de fem dyr, der var og er sværest at spotte og nedlægge for jægerne, når de bevægede sig rundt på savannen til fods. The big five er elefanten, bøffelen, næsehornet, løven og leoparden.Og Det er altså kun i Afrika, at man kan opleve alle fem dyr.

  • Campsites

Familien er vilde med at campere i Afrika. De bor dog altid på campsites, der er indhegnet og med hvor der er vagter pga. sikkerhed. Ida anbefaler følgende campsites i Namibia:
Mount D’Urban 

 

'Afrika kommer bare under huden på én'

- Ida