Bali

Sanne tager sammen med sin mand og deres to børn på 4 år og 4 måneder til Indonesien på barselstur i 2 måneder.

De besøger Bali, Lombok og Gili-øerne.

Smukt med smukt på

Sanne og hendes familie rejser til Indonesien i april og maj måned. 

De starter med at være på Bali i kystbyen Sanur i en måned, da Sannes mand arbejder i byen, mens hun passer børn og møder andre expats på strandens eksotiske legestue. 

På Lombok går de ture i rismarkerne og på Gili-øerne oplever de hvide sandstrande, store havskilpader og krystalklart vand. På de små bilfrie øer nyder familien, at de kan cykle øerne rundt med børnene i cykelsæder på bagsmækken. 

Sanne anbefaler

  • Sanur

Den første måned bor Sanne og hendes familie i Sanur i et sort lejet hus med pool og stor terrasse. De bader ved stranden, som er meget børnevenlig, dog er Sanne ikke videre begejstret for de mange vilde hunde, der løber rundt. Men ingen bliver bidt, og alle kommer i vandet. Hver dag!

  • Taman Sari

I den nordlige del på Bali bor familien på et lækkert resort, der hedder Taman Sari. De kommer dertil fra Sanur i en lejet bil med chauffør, hvilket virker som om er den førende måde, de fleste turister transporterer sig. 

  • Lombok

Martine og hendes familie tager til øen Lombok, der ligger til højre for Bali. Her bor de på et homestay ved landsbyen Titi Batu med den smukkeste udsigt over rismarker og solopgang. 

  • do it

Sanne bruger ikke oceaner af tid for at finde det perfekte udstyr, når hun rejser med sine børn. De få vigtige ting for hende er sut, ble og vådservietter, så kan hun og børnene klare det meste. Sanne mener, det vigtigste er at komme afsted, så løser de fleste ting sig. "Jeg synes det er fantastisk at have muligheden for at bryde hverdagen op."

- Sanne