FULdtids
rejsende

Kan man være på evig rejse? 
Ja, da!

Luna Maj og hendes 3 børn er fuldtidsrejsende. Deres ejendele fylder 4 store rygsække og deres hverdag er en stor blanding af fælles oplevelser, worldschooling, parkour og minecraft i nattøj. 

Det her er en podcast episode om en helt anden hverdag end de flestes med konkrete råd til, hvordan livet som fuldtidsrejsende kan være. 

Frihed fremfor alt

Luna Maj har altid været draget af at rejse og følelsen af frihed har boet i hende som en ivrig følgesvend. Efter en skilsmisse fra sine børns far tager Luna Maj springet til at blive fuldtidsrejsende med sine 3 store børn i 2018. De bor, hvor oplevelser og mulighederne bringer dem hen. Med sig har de 4 rygsække og en stor bunke samvær, nærvær og frihed.

Luna Maj blogger om sit liv som mor og som rejsende på fuldtid på https://etlivifrihed.dk/

Luna Maj anbefaler

  • hjemme i verden

Luna Maj føler sig hjemme de fleste steder. Og hun mener, at det er ens egen indsats, der gør, om man føler sig hjemme. Men helt lavpraktisk har hun dog altid et par små nipsting med i rygsækken, som hun sætter op og som for hende, skaber en følelse af hjem.

  • Økonomi

Som fuldtidsrejsende er det essentielt for Luna Maj at holde en stram og prioriteret økonomi. Eksempelvis køber hun stort set alt brugt og i storbyer undgår hun offentlig transport og bruger i stedet sine gode og gratis ben til at komme rundt. 

  • Worldschooling

Luna Maj har altid hjemmeskolet sine børn. Nu worldschooler hun dem, som er et begreb og metode for mange rejsende familier. Som worldschooler underviser man ikke sine børn efter en bestemt lærings-handleplan, men efter det, som børnene selv viser interesse for – og så kan det praktiseres over hele verden med verden som sit læringsrum. Kort sagt. 

  • SUMMIT

Luna Maj og hendes børn har to gange deltaget i summits for worldschoolere og har været meget begejstret begge gange. I 2020 afholdes det i Mexico og Vietnam, hvor Luna Maj også deltager. Det er et summit for og med worldschoolere for at inspirere og skabe relationer og netværk. 

Se mere på https://worldschoolfamilysummit.com/home-new/

'Frihed fremfor alt'.

- Luna Maj