MALDIVERNE

Stine og hendes familie har forelsket sig i Maldiverne, som de har besøgt flere gange. 

Det er især Maldivernes magiske liv under havets overflade, der har stjålet familiens rejsehjerter.

 Hør hvordan Stine har ladet sine 3 døtre svømme med hajer, djævlerokker og skildpadder, og hør hvordan Stine har ændret sig som mor gennem familiens mange rejser.

Maldiverne er ren magi!

Stine, hendes mand og deres tre døtre på 11, 15 og 18 år er alle vilde med at rejse og det har de dyrket siden børnene var helt små. 

Familien har rejst over hele verden, men de sidste par år, er de begyndt at vende tilbage til Maldiverne, som de har forelsket sig hovedkulds i. 

De mange års rejseri har givet Stine et motto, som hun forsøger at leve efter som mor og som hun kan mærke smitter af på sine nu store døtre: ‘Vær modig – børn går ikke i stykker!’

Stine har i flere år haft hjemmesiden https://www.atrejsemedboern.dk/, som guider og giver inspiration til andre børnefamilier, der gerne vil ud og opleve verden. 

Stine anbefaler

  • Sandbankerne

Stine vil i sær anbefale, at man ‘besøger’ en af de mange sandbanker omkring Maldiverne. Man kan få sit Gæsthus til at arrangere en tur, hvor man bliver sejlet ud til en sandbanke midt på havet omringet af det klareste blå vand så langt øjet rækker. 

  • Lokale øer & Resort øer

Maldiverne består af en lang række øer, som er delt op mellem lokale øer og resort øer. Befolkningen på Maldiverne er muslimer og på de lokale øer, skal man som turist tage hensyn og bla. bade ved de såkaldte ’bikini beaches’, hvor man kan bade i bikini og lignende. På resort øerne er alt tilladt, men der er til gengæld intet lokalt liv og prisen er en del højere end på de lokale øer. 

  • Fulhado

Alle øer på Maldiverne er unikke og værd at besøge. Øen Fulhado har en af verdens bedst ratede strande. Øen Fulido har det smukkeste og klareste vand. For mere info om øerne, læs mere på Stines hjemmeside  https://www.atrejsemedboern.dk/

  • Magien under havets overflade

Stine og hendes familie vender hele tiden tilbage til Maldiverne pga. magien under havets overflade. Under havet kan man – både med snorkel og ved dykning – opleve djævlerokker, hajer, koraller og havskildpadder og meget andet.

'Jeg bliver aldrig færdig med Maldiverne!'

- STINE