New Zealand

Cecilie, hendes mand og deres søn på 6 måneder tager på en 3 måneder lang barselsrejse.

Med backpacken proppet med bleer og babymos kommer den nybagte familie vidt omkring. 

De besøger både Tokyo, Sidney, Gili-øerne i Indonesien og er 6 uger i en campervan i New Zealand.

En
gylpende rejsemakker

Cecilie begynder allerede at planlægge deres barselsrejse inden sønnen Eske er født. Hun og hendes mand har mange planer og mange ting de vil se. Men fordi de også for første gang skal have en så lille rejsemakker med, vælger de at lave nogle lange stop-over på vejen mod New Zealand, som er hovedmålet.

Familien starter ud med 2 uger i Tokyo inden deres 6 uger i New Zealand i en autocamper, som byder på extraordinære møder med eksotiske dyrearter og en del baby/camper praktik.
Derefter flyver familien til Sidney, hvor de bor i et lille lejet hus i 2 uger, som føles som den største luksus efter den trængte plads i camperen.

Sidste stop på familiens 3 måneder lange rejse er Gili-øerne i Indonesien, hvor er er dømt tropestemning og mangomos ad libitum for den nu erfarne rejsemakker på knap 9 måneder. 

Cecilie anbefaler

  • Tokyo

Spilområdet Akihabara er bydelen, hvor der kan købes alle verdens computerspil, figurer og tegneserier. Et mekka for nørder, nørders venner og nørders koner. 

  • Gili-øerne

Gili-øerne består af 3 øer; Gili Air, Gili Meno og Gili Travangang. Alle øer er meget besøgte, pga. deres tropestemning. Cecilie anbefaler dem alle.

  • New Zealand

Familien anbefaler fjordene i Millford sound, selvom det også kostede en del. 

  • Sidney

I Sidney nød familien at tage meget på picnic på strandene og i de mange parker. 
"Vi skulle øve os i at være forældre - og så i virkelig smukke omgivelser!"

- Cecilie