Thailand, Vietnam & Cambodja

Tine, hendes mand og deres søn på 6 år rejser 5 måneder til Thailand, Vietnam og Cambodja.

De vil finde hinanden og blive mætte på oplevelser sammen, et sted, hvor der er tid. Masser af tid.

Der skal være tid til bare at være

Tine og hendes familie starter deres lange rejse med en måned på den thailandske ø Koh Lipe for at komme helt ned i gear. Derefter besøger de øen Koh Payam inden de drager mod Vietnam, hvor de besøger øen Phu Quoc, hovedstaden Hanoi og det nordlige trekkingområde Sapa. 

I Cambodja oplever familien hovedstaden Phnom Penh og byen Siem Reap, hvorfra de ser det store tempelområde Angkor Wat. 

Tine anbefaler

  • Bangkok

Tine og hendes familie har flere gange været i Bangkok og de bor altid på Grand Hotel Sathon, som ligger lige ud til højbanen med direkte linie til de store malls med god kaffe og aircon.

  • Koh Payam

Et par år tidligere, da deres søn er 2 år besøger familien den thailandske ø Koh Payam, som de falder pladasko for. På øen er der skole, et beskedent handelsliv og selvom der natuligvis er turister, er det stadig i mindre grad end på andre thailandske øer. Familien bor på det simple resort Vijit lige ned til vandet. 

  • Cambodja

Tine er begejstret for den imødekommenhed, hun oplever i Cambodja. I Siem Reap bor de lidt uden for byen på La Residance lanc d’agor hotel og tager hver dag tuktuk ind til byen. Her er der ro og god stemning.

  • hanoi

Sammenlagt er Tine og hendes familie 2 uger i Hanoi, Vietnams hovedstad. De bor midt i byens markedsmylder på Space Hotel med hjælpsomt personale.  "Vi har lært at kende hinanden bedre at kende. Både som individer, men også som familie. "

- Tine